Oj vad tiden går!


Redan är vi halvvägs in i 2016 och vår senaste artikel skrev vi 2014 – dags för uppryckning med andra ord. Livet har de senaste åren varit hektiskt med nytt jobb, husköp, vi har blivit tvåbarnsföräldrar och mycket annat. Som föräldrar till små barn så finns det naturligtvis mycket utgifter, och där det finns utgifter finns det naturligtvis bra möjligheter att spara pengar genom att göra smarta val. Det kommer vi att återkomma till under hösten.

Vår nästa artikel handlar om hur man enkelt kan spara en hel del pengar genom att köpa sina receptfria mediciner på nätet istället för på ett traditionellt apotek. Mediciner är ju tyvärr något som man som särskilt som småbarnsförälder ofta behöver hemma och här finns verkligen pengar att spara.

/Christian

Recent Content

link to Handla mediciner online

Handla mediciner online

För drygt sju år sedan försvann det tidigare apoteksmonopolet och strax över 600 apotek av de närmare 1000 som fanns såldes till privata aktörer. Ett av politikernas mål med denna avreglering var att en utökade konkurrensen skulle kunna möjliggöra bättre priser på apoteksvaror till oss konsumenter. De senaste åren har det dykt upp ett flertal […]