Smarta spartips


Tidigare har vi nämnt att vi ska ge er smarta spartips – med begreppet smarta spartips menar vi tips som innebär lägre kostnader för dig som konsument utan att göra avkall på de tjänster eller produkter som du köper och använder.

Det finns många sätt att spara pengar, att välja billigare och enklare alternativ är ett sätt men det påverkar också ofta i stor grad upplevelsen och tillfredsställelsen man får av att använda en produkt eller tjänst. Tänk t.ex. på ketchup (vilket för övrigt är ett av mina favorittillbehör) – en flaska ketchup ifrån Heinz kostar kanske 25 kr, ketchupen håller en hög kvalité och är har en bra smak t.ex. till lite stuvade makaroner och falukorv. Ett tänkbart alternativ (dock ej för oss på monero.se) är att istället köpa en flaska lågprisketchup från Eldorado – ketchupen är blaskig, smakar kemikalier och påminner knappast om ketchup och förstör smaken på de där härliga stuvade makaronerna – men flaskan är ju billigare, den kostar bara 15 kr. Är det värt det? För vissa är det så (måste man spara så måste man) men för många människor i likhet med oss själva så vill man inte göra avkall på sina upplevelser och på de produkter och tjänster man köper.

Det är här smarta spartips kommer in i bilden. I dagens samhälle finns ofta likvärdiga produkter och tjänster (ibland exakt samma) till betydligt lägre kostnader, bara man vet hur och var man hittar dem – det är det vi på monero.se ska hjälpa dig med!

Recent Content

link to Handla mediciner online

Handla mediciner online

För drygt sju år sedan försvann det tidigare apoteksmonopolet och strax över 600 apotek av de närmare 1000 som fanns såldes till privata aktörer. Ett av politikernas mål med denna avreglering var att en utökade konkurrensen skulle kunna möjliggöra bättre priser på apoteksvaror till oss konsumenter. De senaste åren har det dykt upp ett flertal […]